Victron automotive energy

Energie. Waar en wanneer dan ook.

De Victron Energy producten zijn koploper in alles wat betreft stroomvoorziening, opslag van energie en alternatieve energie. Op plaatsen waar geen elektriciteitsnet of onvoldoende stroom is, zorgt de Victron apparatuur ervoor dat u toch van alle moderne comfort voorzien bent. Denk aan een kampeerauto of caravan die in de ongerepte natuur toch voorzien is van energie, een boot of jacht op volle zee, of een ambulancewagen die op elke plaats de nodige energie aan boord heeft.

Als officieel verdeler van Victron Energy voor de regio, bieden wij het volledige gamma Victron producten aan en hebben we een groot deel rechtstreeks leverbaar uit voorraad. Bestellen en verzending van Victron producten is perfect mogelijk!

Een onafhankelijke energievoorziening

Victron installatie in een bestelwagenWe ontwerpen en monteren energiesystemen door het combineren van verschillende energiebronnen in voertuigen, boten, motorhomes. We installeerden reeds Victron Energy systemen in campers & (sta)caravans, expeditie-, offroad-, rallyvoertuigen, marktwagens, paardenvervoer, boten, jachten, en dienstwagens zoals ambulances. Kortom: op plaatsen waar netspanning niet voldoende of onmogelijk is.


Automotive toepassingen

Een ruim aantal diensten hebben nood aan een betrouwbare stroombron. In voertuigen zoals ambulances en brandweerauto's kan een mensenleven afhangen van een autonoom systeem. Het is dus cruciaal dat deze systemen probleemloos werken. Ook kampeerauto's en caravans kunnen goed gebruik maken van een Victron installatie als ze in de middle of nowhere rondtrekken. Net als een bestelwagen of vrachtwagen die om professionele redenen de nodige stroom moet kunnen leveren ter plaatse.

De Victron omvormer (Victron Multiplus, Victron Phoenix, ...) die ingebouwd wordt in uw voertuig werkt automatisch als de normale stroomvoorziening (bv. generator) wegvalt. Men kan dus altijd rekenen op een betrouwbare stroombron, zelfs als de bewoonde wereld nergens te bespeuren is. De omvormer zet 12 Volt stroom om naar 240 Volt voor apparaten zoals airco, microgolf, wasmachine, professioneel gereedschap, enz...

Interesse? U kan de Victron automotive brochure aanvragen, of download de automotive brochure als pdf


Off-grid & solar toepassingen

Een functioneel elektriciteitsnet is op sommige plaatsen op de wereld nog helemaal niet voor de hand liggend. Meestal laat de infrastructuur het niet toe, wat resulteert in een onstabiel of zelfs géén elektrisch net. Wie toch nood heeft aan een betrouwbare bron van elektriciteit kan vertrouwen op een lokale Victron Energie installatie. De Victron installatie garandeert een constante en stabiele stroomlevering. Indien de zon uw enige bron van energie is, kan u een solarsysteem in combinatie gebruiken met een Victron systeem met accu's. Meestal wordt een solarsysteem gebruikt in combinatie met andere energiebronnen (bv. generator). Victron Energy combineert verschillende energiebronnen en zorgt voor een betrouwbaar elektriciteitsnet.

Interesse? U kan de Victron off-grid, back-up and island systems brochure aanvragen, of download de off-grid brochure als pdf


Marine toepassingen

Midden op zee is het belangrijk dat alle elektrische apparaten goed kunnen functioneren. Daarom biedt Victron Energy een brede reeks aan producten voor een betrouwbaar stroomsysteem aan boord. De producten worden zowel gebruikt in zeiljachten, cruiseschepen, sloepen, sleepboten, motorboten als in containerschepen.

Interesse? U kan de Victron marine brochure aanvragen, of download de marine brochure als pdf


 Download de Victron prijslijst Maak een afspraak voor een Victron installatie